Overige Geluksprojecten

Geluk manifesteert zich op vele manieren

De uitnodigingen om onze kennis en expertise op het gebied van geluk te vertalen naar de praktijk zijn rijk en gevarieerd. Lees hier een aantal mooie projecten waar wij in het verleden een bijdrage aan hebben mogen leveren.

Bewegen met Nijntje

Bewegen maakt gelukkig! Wanneer kinderen vanaf jonge leeftijd gevarieerd en met plezier bewegen, levert dat een essentiële en positieve bijdrage aan hun motorische, cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling. Daarom heeft de Koninklijke Nationale Gymnastiek Unie (KNGU) een goed onderbouwd, veelzijdig én vooral leuk beweegprogramma opgezet: Bewegen met Nijntje. In opdracht van de KNGU hebben we met heel veel plezier gewerkt aan de merkidentiteit, positionering en communicatie van ‘Bewegen met Nijntje’.

Dansende meisjes met petjes op

DanceYourselfUp - Gelukkige jongeren

Elk kind heeft het recht om te spelen. Waar je wieg ook staat, wat je omstandigheden ook zijn, ieder kind heeft recht op ontspanning en plezier. Daarom heeft GeluksBV in samenwerking met Stichting DanceUp en Touchée Dans & Geluks-workshops voor jongeren in verschillende AZC’s georganiseerd.

Tijdens de vakantieperiodes kregen jongeren een hele week workshops in dans en geluk met een focus op positiviteit, kracht, plezier en opgaan in het moment. De jongeren leerden spelenderwijs vaardigheden om aan de slag te gaan met hun geluk nu en in de toekomst. Jantje Beton is vanuit het programma ‘Hier Spelen Wij’ financier en opdrachtgever voor de invulling van de vakantieweken.

Ook een idee voor een geluksproject of een keer sparren?

Neem contact op
twee vrouwen luisteren naar lezing
twee vrouwen luisteren naar lezing

Wil jij een groep mensen interactief kennis laten maken met geluk?

Voor bedrijven, onderwijsinstellingen en overheidsorganen ontwikkelen we – naast onze reguliere masterclasses – ook trainingen op maat.

Neem contact op