Over ons

GeluksBV is een organisatie die draait om de essentie van geluk: de Ander. Wij hebben elkaar nodig om gelukkig te zijn.

We leven in een maatschappij met veel uitdagingen, van eenzaamheid en armoede tot een toename van angst & stress en een (te) functionele inrichting van onze gezondheidszorg. Wij geloven dat in het creëren van oplossingen, het geluk van mensen centraal moet staan. Daarom zijn mensen altijd ons uitgangspunt. Wij bevorderen geluk door het geven van lezingen, masterclasses en door de inzet van onze programma’s.

mensen lachen bij een bijeenkomst van Geluksbv
een getekend boompje

Onze missie

GeluksBV is een betekenisvolle onderneming met een impactdoelstelling als uitgangspunt: duurzaam werken aan het Bruto Nationaal Geluk. Dat betekent het bevorderen van evenwichtige groei die dienstbaar is aan het geluk en de gezondheid van mens & maatschappij.

We vertrekken daarbij vanuit persoonlijk geluk (welbevinden), bouwen aan maatschappelijke geluk (welzijn) en doen dat in balans met zakelijk geluk (welvaart). Wij doen dit niet alleen, maar zijn altijd op zoek naar partners die onze waarden delen.

Wij werken dagelijks aan het Bruto Nationaal Geluk

profielfoto carin cuijpers
Oprichter en directeur

Carin Cuijpers

Verbinden en verleiden voor Nederland gelukkig & gezond

Wat is Geluk voor jou?
In liefdevolle verbinding zijn met mezelf, de mensen om me heen en het grotere geheel.

Waarom past GeluksBV bij jou?
GeluksBV is voor mij elke dag weer een uitnodiging om me te ontwikkelen tot de meest liefdevolle, authentieke, gelukkig-gezonde versie van mezelf en van daaruit andere te inspireren, motiveren en concreet te ondersteunen hetzelfde te doen.

Geluksmanager

Ilse Lindenbergh

Oprecht en open, enthousiast en activerend

Wat is geluk voor jou?
Vanuit het vertrouwen dat het altijd goed komt mezelf uitdagen om te groeien en anderen laten bloeien.

Waarom past GeluksBV bij jou?
GeluksBV past bij mij omdat ik zo elke dag positief kan bijdragen aan een gelukkigere samenleving

profielfoto dennis
Supervisor bij Digitale Buddies

Dennis Aarnink

Vrolijk en ontspannen, communicatief met een open blik

Wat is geluk voor jou?
Geluk is voor mij doen waar jij blij van wordt en genieten van het leven met vrienden en familie.

Waarom past GeluksBV bij jou?
Omdat ik net als GeluksBV geloof in de kracht van sociaal contact dat bijdraagt aan het geluk van mensen.

profielfoto steven van kempen
Business Developer

Steven van Kempen

Ondernemend en verbindend, gestructureerd en vol vertrouwen

Wat is geluk voor jou?
Geluk is voor mij kunnen genieten van de kleine dingen, omdat je je geen zorgen hoeft te maken om de grote dingen in het leven.

Waarom past GeluksBV bij jou?
GeluksBV past bij mij, juist omdat ik geloof in werken aan je eigen geluk. Door meer aandacht voor welzijn i.p.v. welvaart.

Supervisor Digitale Buddies

Eva van Asselen

Sociaal, empathisch en positief

Wat is geluk voor mij?
Geluk zit voor mij in de kleine dingen, zoals een zonnetje in de ochtend, een verse kop koffie, of als de tulpen weer in het seizoen zijn. Ook kan ik helemaal opgaan in concerten en boeken. Daarnaast geniet ik heel erg van geluksmomenten delen met anderen. Tijd spenderen met vrienden en familie maakt mij dan ook erg gelukkig!

Waarom past GeluksBV bij mij?
GeluksBV past bij mij omdat ik geloof dat geluk gedeeld moet worden, en dat het belangrijk is om hier naartoe te werken met een aanpak waarbij mensen centraal staan.

suzanne van leeuwen
Projectmedewerker

Suzanne van Leeuwen-Visser

Zorgzaam en attent, dankbaar en enthousiast

Wat is geluk voor jou?
Bezig zijn met dingen die er echt toe doen. In mijn werk vind ik het heerlijk om mijn talenten en vaardigheden in te zetten voor diverse projecten waarvan ik echt geloof dat ze zin hebben en waarde toevoegen voor alle betrokkenen. In mijn privé ben ik heel blij met mijn keuze om veel tijd in te ruimen en aandacht te hebben voor mijn gezin, familie en vrienden.

Waarom past GeluksBV bij jou?
Omdat alles wat we doen er écht toe doet! Dat maakt dat ik mezelf kan zijn in mijn werk, dat vind ik belangrijk en motiveert me ook om hard te werken.

Zo werken we samen met onze partners

Wij werken graag samen met maatschappelijke partners zoals het Gezondheidspact netwerk in de stad Utrecht. Door samen te werken kunnen we initiatieven combineren en zo nog meer mensen bereiken.

Meer over het gezondheidspact

Onze partners

Wil jij samen met ons werken aan een gelukkig & gezond Nederland?

Wij werken graag samen met maatschappelijke partners en enthousiaste sociaal ondernemers. Deel jouw verhaal of kom langs op ons prachtige kantoor bij de Social Impact Factory.

We zoeken op dit moment een nieuwe Supervisor. Mocht je op een andere manier samen willen werken, dan staan we ook altijd open voor een gesprek!

WhatsApp Carin