Over ons

GeluksBV is een organisatie die draait om de essentie van geluk: de Ander. Wij hebben elkaar nodig om gelukkig te zijn.

We leven in een maatschappij met veel uitdagingen, van eenzaamheid en armoede tot een toename van angst & stress en een (te) functionele inrichting van onze gezondheidszorg. Wij geloven dat in het creëren van oplossingen, het geluk van mensen centraal moet staan. Daarom zijn mensen altijd ons uitgangspunt. Wij bevorderen geluk door het geven van lezingen, masterclasses en door de inzet van onze programma’s.

mensen lachen bij een bijeenkomst van Geluksbv
een getekend boompje

Onze missie

GeluksBV is een betekenisvolle onderneming met een impactdoelstelling als uitgangspunt: duurzaam werken aan het Bruto Nationaal Geluk. Dat betekent het bevorderen van evenwichtige groei die dienstbaar is aan het geluk en de gezondheid van mens & maatschappij.

We vertrekken daarbij vanuit persoonlijk geluk (welbevinden), bouwen aan maatschappelijke geluk (welzijn) en doen dat in balans met zakelijk geluk (welvaart). Wij doen dit niet alleen, maar zijn altijd op zoek naar partners die onze waarden delen.

Wij werken dagelijks aan het Bruto Nationaal Geluk

profielfoto carin cuijpers
Oprichter en directeur

Carin Cuijpers

Verbinden en verleiden voor Nederland gelukkig & gezond

Wat is Geluk voor jou?
In liefdevolle verbinding zijn met mezelf, de mensen om me heen en het grotere geheel.

Waarom past GeluksBV bij jou?
GeluksBV is voor mij elke dag weer een uitnodiging om me te ontwikkelen tot de meest liefdevolle, authentieke, gelukkig-gezonde versie van mezelf en van daaruit andere te inspireren, motiveren en concreet te ondersteunen hetzelfde te doen.

profielfoto meyske
Stagiaire - Opleiding Toegepaste Psychologie

Meyske van der Hoff

Betrokken en geïnteresseerd, eerlijk en betrouwbaar

Wat is geluk voor jou?
Geluk is voor mij balans hebben in het leven. Balans van leuke dingen met anderen doen, maar ook tijd hebben voor jezelf.

Waarom past GeluksBV bij jou?
Werken aan geluk is werken aan je eigen ontwikkeling. Als stagiair wil je natuurlijk jezelf ontwikkelen. Ik heb het geluk dat ik dat kan doen met onderwerpen waar ik dat altijd al mee heb willen doen, zoals mindfulness en dankbaarheid. Gelukkig zijn is niet mijn einddoel, maar mijn begin van zelfontwikkeling.

profielfoto dennis
Supervisor bij Digitale Buddies

Dennis Aarnink

Vrolijk en ontspannen, communicatief met een open blik

Wat is geluk voor jou?
Geluk is voor mij doen waar jij blij van wordt en genieten van het leven met vrienden en familie.

Waarom past GeluksBV bij jou?
Omdat ik net als GeluksBV geloof in de kracht van sociaal contact dat bijdraagt aan het geluk van mensen.

profielfoto steven van kempen
Business Developer

Steven van Kempen

Ondernemend en verbindend, gestructureerd en vol vertrouwen

Wat is geluk voor jou?
Geluk is voor mij kunnen genieten van de kleine dingen, omdat je je geen zorgen hoeft te maken om de grote dingen in het leven.

Waarom past GeluksBV bij jou?
GeluksBV past bij mij, juist omdat ik geloof in werken aan je eigen geluk. Door meer aandacht voor welzijn i.p.v. welvaart.

profielfoto loes kalter
Supervisor bij Digitale Buddies

Loes Kalter

Sociaal en betrokken, vriendelijk en georganiseerd

Wat is geluk voor jou?
Tevreden kunnen zijn met wat er is op dit moment, op deze plek. En dat is voor mij ook iets wat je soms zomaar overkomt!

Waarom past GeluksBV bij jou?
De GeluksBV draagt bij aan meer Geluk, onder andere door ontmoetingen (tussen jong en oud) mogelijk te maken. Dat vind ik bijzonder belangrijk. Ik word er zelf ook gelukkig van om nieuwe dingen te creëren, en dat doe ik bij Digitale Buddies door verbindingen te leggen tussen mensen.

suzanne van leeuwen
Projectmedewerker

Suzanne van Leeuwen-Visser

Zorgzaam en attent, dankbaar en enthousiast

Wat is geluk voor jou?
Bezig zijn met dingen die er echt toe doen. In mijn werk vind ik het heerlijk om mijn talenten en vaardigheden in te zetten voor diverse projecten waarvan ik echt geloof dat ze zin hebben en waarde toevoegen voor alle betrokkenen. In mijn privé ben ik heel blij met mijn keuze om veel tijd in te ruimen en aandacht te hebben voor mijn gezin, familie en vrienden.

Waarom past GeluksBV bij jou?
Omdat alles wat we doen er écht toe doet! Dat maakt dat ik mezelf kan zijn in mijn werk, dat vind ik belangrijk en motiveert me ook om hard te werken.

Onze partners

Wil jij samen met ons werken aan een gelukkig & gezond Nederland?

Wij werken graag samen met maatschappelijke partners en enthousiaste sociaal ondernemers. Deel jouw verhaal of kom langs op ons prachtige kantoor bij de Social Impact Factory.

Of bekijk onze vacature 🙂

WhatsApp Carin