Wat we doen

Zo werken wij aan het Bruto Nationaal Geluk

GeluksBV organiseert

Wij denken niet in problemen, maar zetten in op het creëren en bevorderen van kansen. Wij delen onze inzichten over geluk & gezondheid door het geven van lezingen, advies en masterclasses én we passen deze inzichten toe in het ontwerpen, ontwikkelen en uitvoeren van onze programma’s. Altijd met als doel geluk & gezondheid voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken.

Onze programma’s

Einstein zei het al: “Een probleem kan niet worden opgelost met de denkwijze die het heeft veroorzaakt”. GeluksBV biedt jou die frisse blik, een flinke dosis creativiteit en expertise op het gebied van de positieve gezondheid, de positieve psychologie en social design.

Lees meer

Masterclasses

Geluk begint bij jou! In onze Masterclasses leer je hoe. We combineren theorie en praktijk en gaan van denken naar doen. Interactief, levendig, prikkelend en informatief.

Lees meer

Lezingen en Advies

Daag jezelf en anderen uit om buiten je comfort zone te treden. Laat je inspireren en informeren door een van onze lezingen. Altijd verrassend en een tikkeltje ‘eigen-wijs’!

Lees meer

profielfoto carin cuijpers

Benieuwd hoe GeluksBV jouw organisatie gelukkiger kan maken?

Carin is oprichter van GeluksBV en vertelt je graag meer over hoe we kunnen zorgen voor meer geluk in jouw wijk of organisatie.

WhatsApp Carin