Lezingen en Advies

Om mensen te inspireren en kennis over geluk te delen

Geluk delen is het vermenigvuldigen

Wij geven lezingen en advies om onze kennis over geluk & gezondheid te delen. Om onze partners te adviseren hoe we samen bij kunnen dragen aan het Bruto Nationaal Geluk en om mensen te inspireren en concreet te ondersteunen met geluk aan de slag te gaan.

mensen lachen bij een bijeenkomst van Geluksbv

Thema's

Organisaties en mensen raken steeds meer doordrongen van het belang om meer aandacht te geven aan positieve gezondheid, veerkracht en geluk. Een lezing kan een groep inspireren om na te denken over de relatie tussen geluk, veerkracht & gezondheid. Alsook inzicht en handvatten bieden hoe bij te dragen te aan het Bruto Nationaal Geluk. Daar vertellen we graag over.

Geluk & Gezondheid

Werken aan je geluk bevordert je gezondheid. Qua omvang is het effect vergelijkbaar met wel of niet roken. We vertellen je graag hoe dat zit!

Veerkracht

Geluk gaat niet over de afwezigheid van ongeluk maar over ons vermogen om hier mee om te gaan. Hoe veren we terug bij tegenslag, of beter: hoe veren we voorbij het punt waar we waren?

Bruto Nationaal Geluk (BNG)

Het BNG gaat uit van evenwichtige groei met bloei van mens en maatschappij als resultaat. Hoe past GeluksBV dit denken toe? En hoe kan jij, jouw organisatie of jouw wijk zelf bijdragen aan het BNG?

Onze expertise

Carin is de inhoudelijke expert op het gebied van Geluk & Gezondheid. Ze is GeluksBV gestart om geluk en gezondheid voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken. Door haar wetenschappelijke achtergrond en haar beleidservaring te combineren met haar levenservaring en ondernemerschap is GeluksBV ontstaan.

Met haar creativiteit, inhoudelijke kennis, betrokkenheid en pragmatische instelling geeft ze de missie van GeluksBV vorm. Inmiddels bestaat GeluksBV uit een bevlogen team van mensen met dezelfde missie. Samen met onze partners werken we aan het Bruto Nationaal Geluk.

Geluksexpert en verbinder

GeluksBV gelooft in de kracht van samen. Daarom zijn wij partner in een groot aantal landelijke en lokale netwerken. Via deze infrastructuur werken we mee aan innovatie en doelen op het gebied van gezondheid en geluk. In het Utrechtse bouwen we samen met het dynamische Gezondheidspact netwerk aan de beweging van onderop. Om gelukkig en gezond leven in 2030 voor alle Utrechters bereikbaar te maken, delen we regelmatig onze kennis en expertise met onze regionale netwerkpartners van de Health Hub Utrecht.

Wil jij ook geïnspireerd worden door verhalen over geluk?

Wij inspireren graag! Laat je gegevens achter en we kijken samen of we matchen.

Neem contact op