Vacature: Supervisor Digitale Buddies

Wij zijn op zoek naar een Supervisor die ons wil helpen met het programma Digitale Buddies. Om oud en jong te verbinden en mooie ontmoetingen te faciliteren. Iets voor jou?

Bij GeluksBV zijn we elke dag bezig om geluk voor meer mensen toegankelijk te maken. Via onze programma’s zoals Digitale Buddies en door het delen van onze kennis en expertise over geluk. Is dat iets waar jij enthousiast van wordt? Wij ook! Door de groeiende vraag naar onze Digitale Buddies programma’s, zijn we op zoek naar twee Supervisors die ons willen helpen ouderen en jongeren te verbinden terwijl ze digitale vaardigheden overbrengen.

een getekend boompje

Wat is het programma Digitale Buddies?

GeluksBV heeft als missie om geluk en gezondheid te bevorderen. Een belangrijk programma voor ons is Digitale Buddies. ROC-studenten en ouderen gaan gedurende 10 weken in gesprek met elkaar. De jongeren helpen de ouderen met digitale vaardigheden. En de ouderen delen hun levenservaring met de jongeren. Oprecht contact, plezier, mooie gesprekken en tegelijkertijd digitale vaardigheden opdoen, dat is Digitale Buddies.

man en vrouw achter laptop

Wat ga je doen?

Er zijn momenteel vier series van 10 bijeenkomsten per jaar. Elke bijeenkomst wordt gecoördineerd en begeleidt door een Supervisor. Hij of zij draagt zorg voor de sessie: ontvangt de aanwezigen, begeleidt de studenten en stimuleert de kennismaking tussen jong en oud. Een goede sfeer is heel belangrijk en vanuit hier kunnen digitale vaardigheden overgebracht worden. Elke sessie heeft een eigen thema en dit resulteert vaak in prachtige situaties. Wel vraagt dit inlevings- en aanpassingsvermogen van de Supervisor. Komend jaar willen we verschillende varianten van Digitale Buddies uitvoeren. Daarom deze vacature.

een getekend boompje

Over ons

GeluksBV is een onderneming met een impact-doelstelling als uitgangspunt: duurzaam werken aan het Bruto Nationaal Geluk. Dat betekent het bevorderen van evenwichtige groei die dienstbaar is aan het geluk en de gezondheid van mens & maatschappij. We vertrekken daarbij vanuit persoonlijk geluk (welbevinden), bouwen aan maatschappelijk geluk (welzijn) en doen dat in balans met zakelijk geluk (welvaart). Wij werken het liefst samen met partners die onze waarden delen. En binnenkort dus met twee nieuwe collega’s.

Word jij hier enthousiast van?

Wij denken te weten waar onze ideale Supervisor aan voldoet, maar we laten ons graag verrassen. Het is fijn als je weet wat je wilt en waar je goed in bent, dan kunnen we samen kijken of dat matcht. Onderstaand lijstje is een indicatie van ons gewenste profiel:

Passie voor sociaal ondernemen
Ervaring met klantgericht werken, geduldig
Vrolijk en positief: zorgt voor een goede sfeer tijdens bijeenkomsten
Sociaal en vriendelijk: kan goed samenwerken met verschillende leeftijdsgroepen
Communicatief sterk: kan presenteren voor een groep en studenten coachen
Flexibel en creatief: kan snel schakelen en improviseren indien nodig
Zelfstandig en ondernemend
Werkervaring is niet vereist, wel fijn als je weet waar je enthousiast van wordt
6-12 uur per week beschikbaar

Aanbod vanuit ons

Als Supervisor ben je de spil tussen GeluksBV en de deelnemers. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de studenten en vanuit daar kun je bijdragen aan het geluk van alle deelnemers. Werktijden zijn in overleg, afhankelijk van de programma’s die je gaat begeleiden. Waarschijnlijk zal tussen de 6 en 12 uur per week zijn.

een getekend boompje

Wat nu?

We hebben ontzettend veel zin om meer mensen kennis te laten maken met het
gedachtengoed van GeluksBV. We hopen van harte dat jij ons hierbij wilt helpen. Laat het ons weten door je motivatiebrief + CV voor 20 januari te sturen naar [email protected] In de week die hierop volgt laten we je weten of we je uitnodigen voor een gesprek.

Het huidige team

profielfoto carin cuijpers
Oprichter en directeur

Carin Cuijpers

Verbinden en verleiden voor Nederland gelukkig & gezond

Wat is Geluk voor jou?
In liefdevolle verbinding zijn met mezelf, de mensen om me heen en het grotere geheel.

Waarom past GeluksBV bij jou?
GeluksBV is voor mij elke dag weer een uitnodiging om me te ontwikkelen tot de meest liefdevolle, authentieke, gelukkig-gezonde versie van mezelf en van daaruit andere te inspireren, motiveren en concreet te ondersteunen hetzelfde te doen.

Geluksmanager

Ilse Lindenbergh

Oprecht en open, enthousiast en activerend

Wat is geluk voor jou?
Vanuit het vertrouwen dat het altijd goed komt mezelf uitdagen om te groeien en anderen laten bloeien.

Waarom past GeluksBV bij jou?
GeluksBV past bij mij omdat ik zo elke dag positief kan bijdragen aan een gelukkigere samenleving

profielfoto dennis
Supervisor bij Digitale Buddies

Dennis Aarnink

Vrolijk en ontspannen, communicatief met een open blik

Wat is geluk voor jou?
Geluk is voor mij doen waar jij blij van wordt en genieten van het leven met vrienden en familie.

Waarom past GeluksBV bij jou?
Omdat ik net als GeluksBV geloof in de kracht van sociaal contact dat bijdraagt aan het geluk van mensen.

profielfoto steven van kempen
Business Developer

Steven van Kempen

Ondernemend en verbindend, gestructureerd en vol vertrouwen

Wat is geluk voor jou?
Geluk is voor mij kunnen genieten van de kleine dingen, omdat je je geen zorgen hoeft te maken om de grote dingen in het leven.

Waarom past GeluksBV bij jou?
GeluksBV past bij mij, juist omdat ik geloof in werken aan je eigen geluk. Door meer aandacht voor welzijn i.p.v. welvaart.

profielfoto meyske
Stagiaire - Opleiding Toegepaste Psychologie

Meyske van der Hoff

Sociaal en betrokken, vriendelijk en georganiseerd

suzanne van leeuwen
Projectmedewerker

Suzanne van Leeuwen-Visser

Zorgzaam en attent, dankbaar en enthousiast

Wat is geluk voor jou?
Bezig zijn met dingen die er echt toe doen. In mijn werk vind ik het heerlijk om mijn talenten en vaardigheden in te zetten voor diverse projecten waarvan ik echt geloof dat ze zin hebben en waarde toevoegen voor alle betrokkenen. In mijn privé ben ik heel blij met mijn keuze om veel tijd in te ruimen en aandacht te hebben voor mijn gezin, familie en vrienden.

Waarom past GeluksBV bij jou?
Omdat alles wat we doen er écht toe doet! Dat maakt dat ik mezelf kan zijn in mijn werk, dat vind ik belangrijk en motiveert me ook om hard te werken.

Wil jij samen met ons werken aan een gelukkig & gezond Nederland?

In deze video vertelt Carin je hoe we dat doen.