Vacature vervuld: Geluksmanager

Wij waren op zoek naar een Geluksmanager die ons wil helpen geluk & gezondheid voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken. En die hebben we gevonden!

Inzet op geluk loont. Bij GeluksBV brengen we dat in praktijk door op dagelijkse basis te werken aan het Bruto Nationaal Geluk. Via sociale innovaties en door het delen van onze kennis en expertise over geluk. Is dat iets waar jij enthousiast van wordt? Wij ook! 

 

Wat ga je doen?

Als geluksmanager ben je eindverantwoordelijk voor de projecten waar je bij betrokken bent. Je haakt partners aan, onderhoudt contact met opdrachtgevers en bewaakt de voortgang. Tegelijkertijd sta je met je voeten in de klei en werkt mee in de uitvoering, bijvoorbeeld door ouderen en studenten te trainen in ons programma Digitale Buddies. Het is dus fijn als je goed bent in procesbewaking, van aanpakken houdt én makkelijk samenwerkt met anderen.

mensen lachen bij een bijeenkomst van Geluksbv
een getekend boompje

Over ons

GeluksBV is een onderneming met een impact-doelstelling als uitgangspunt: duurzaam werken aan het Bruto Nationaal Geluk. Dat betekent het bevorderen van evenwichtige groei die dienstbaar is aan het geluk en de gezondheid van mens & maatschappij.

We vertrekken daarbij vanuit persoonlijk geluk (welbevinden), bouwen aan maatschappelijk geluk (welzijn) en doen dat in balans met zakelijk geluk (welvaart). Wij werken het liefst samen met partners die onze waarden delen. En binnenkort dus met een nieuwe collega.

Word jij hier enthousiast van?

Wij denken te weten waar onze ideale kandidaat aan voldoet, maar we laten ons graag verrassen. Het is fijn als je weet wat je wilt en waar je goed in bent, dan kunnen we samen kijken of dat matcht. Onderstaand lijstje is een indicatie van ons gewenste profiel:

Kennis van de positieve psychologie en de positieve gezondheid
Passie voor sociaal ondernemen
Ervaring met het opzetten en leiden van projecten
Zelfstandig en een teamplayer
Hands-on
Ondernemend
Empatisch; een mensen-mens
Creatief
Communicatief sterk
1-5 jaar werkervaring
24-32 uur per week beschikbaar

Aanbod vanuit ons

Als Geluksmanager heb je veel vrijheid en zelfstandigheid. En is er volop ruimte voor creativiteit en daadkracht. Vanzelfsprekend verwachten we een bepaalde verantwoordelijkheid van jou.

Naast natuurlijk een salaris heb je zelf veel invloed op de invulling van je functie in de toekomst. We zijn continu in ontwikkeling, dus als je dit als kans ziet, dan zit je goed. In eerste instantie zal deze rol voor 24-32 uur per week ingevuld worden.

een getekend boompje

Wat nu?

We zijn heel blij met de prachtige sollicitaties die volgden op deze vacature en natuurlijk met onze nieuwe collega. Binnenkort zullen we meer delen hierover. Mocht je GeluksBV een interessante organisatie vinden en wil je bij een volgende vacature op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, onderaan deze pagina.

Het huidige team

profielfoto carin cuijpers
Oprichter en directeur

Carin Cuijpers

Verbinden en verleiden voor Nederland gelukkig & gezond

Wat is Geluk voor jou?
In liefdevolle verbinding zijn met mezelf, de mensen om me heen en het grotere geheel.

Waarom past GeluksBV bij jou?
GeluksBV is voor mij elke dag weer een uitnodiging om me te ontwikkelen tot de meest liefdevolle, authentieke, gelukkig-gezonde versie van mezelf en van daaruit andere te inspireren, motiveren en concreet te ondersteunen hetzelfde te doen.

profielfoto meyske
Stagiaire - Opleiding Toegepaste Psychologie

Meyske van der Hoff

Betrokken en geïnteresseerd, eerlijk en betrouwbaar

Wat is geluk voor jou?
Geluk is voor mij balans hebben in het leven. Balans van leuke dingen met anderen doen, maar ook tijd hebben voor jezelf.

Waarom past GeluksBV bij jou?
Werken aan geluk is werken aan je eigen ontwikkeling. Als stagiair wil je natuurlijk jezelf ontwikkelen. Ik heb het geluk dat ik dat kan doen met onderwerpen waar ik dat altijd al mee heb willen doen, zoals mindfulness en dankbaarheid. Gelukkig zijn is niet mijn einddoel, maar mijn begin van zelfontwikkeling.

profielfoto dennis
Supervisor bij Digitale Buddies

Dennis Aarnink

Vrolijk en ontspannen, communicatief met een open blik

Wat is geluk voor jou?
Geluk is voor mij doen waar jij blij van wordt en genieten van het leven met vrienden en familie.

Waarom past GeluksBV bij jou?
Omdat ik net als GeluksBV geloof in de kracht van sociaal contact dat bijdraagt aan het geluk van mensen.

profielfoto steven van kempen
Business Developer

Steven van Kempen

Ondernemend en verbindend, gestructureerd en vol vertrouwen

Wat is geluk voor jou?
Geluk is voor mij kunnen genieten van de kleine dingen, omdat je je geen zorgen hoeft te maken om de grote dingen in het leven.

Waarom past GeluksBV bij jou?
GeluksBV past bij mij, juist omdat ik geloof in werken aan je eigen geluk. Door meer aandacht voor welzijn i.p.v. welvaart.

profielfoto loes kalter
Supervisor bij Digitale Buddies

Loes Kalter

Sociaal en betrokken, vriendelijk en georganiseerd

Wat is geluk voor jou?
Tevreden kunnen zijn met wat er is op dit moment, op deze plek. En dat is voor mij ook iets wat je soms zomaar overkomt!

Waarom past GeluksBV bij jou?
De GeluksBV draagt bij aan meer Geluk, onder andere door ontmoetingen (tussen jong en oud) mogelijk te maken. Dat vind ik bijzonder belangrijk. Ik word er zelf ook gelukkig van om nieuwe dingen te creëren, en dat doe ik bij Digitale Buddies door verbindingen te leggen tussen mensen.

suzanne van leeuwen
Projectmedewerker

Suzanne van Leeuwen-Visser

Zorgzaam en attent, dankbaar en enthousiast

Wat is geluk voor jou?
Bezig zijn met dingen die er echt toe doen. In mijn werk vind ik het heerlijk om mijn talenten en vaardigheden in te zetten voor diverse projecten waarvan ik echt geloof dat ze zin hebben en waarde toevoegen voor alle betrokkenen. In mijn privé ben ik heel blij met mijn keuze om veel tijd in te ruimen en aandacht te hebben voor mijn gezin, familie en vrienden.

Waarom past GeluksBV bij jou?
Omdat alles wat we doen er écht toe doet! Dat maakt dat ik mezelf kan zijn in mijn werk, dat vind ik belangrijk en motiveert me ook om hard te werken.

Wil jij samen met ons werken aan een gelukkig & gezond Nederland?

In deze video vertelt Carin je hoe we dat doen.