Wat wij doen

Wij zijn een sociaal ondernemer dat initieert, co-creëert, ontwikkelt, traint, implementeert en beheert. Alles kan! Vooral samen werken aan mooie innovaties, op thema’s als eenzaamheid onder ouderen, armoede & gezondheid en nieuwkomers. Voor elk thema ontwikkelen we een programma, met daarbinnen een aantal deelprojecten. Hieronder een overzicht van onze huidige activiteiten:

Werken aan geluk!

Wij geven trainingen, masterclasses en verzorgen events, zodat zoveel mogelijk mensen aan hun geluk kunnen werken! Op werk, thuis, op school of in je vrije tijd. Wij brengen de gelukswetenschap naar de praktijk.

Lees meer

Gelukkig ouder worden!

Digitale Buddies brengt jongeren en ouderen bij elkaar, via persoonlijke gesprekken over passies en interesses leren ouderen digitale vaardigheden en zoveel meer.

Lees meer

Minder schaarste, meer geluk

Geweldige Wijk is een aanpak gericht op het reduceren van stress bij mensen in armoede, zodat er ruimte in hun hoofd ontstaat om aan gezondheid en geluk te werken.

Lees meer

Meer geluk!

We werken op verschillende manieren aan geluk. Hier lichten we een aantal recente projecten uit. Gericht op: opgroeiende kinderen, jongeren in AZC’s en inwoners van Utrecht.

Lees meer