GeluksCafés

Wist jij dat werken aan je geluk goed is voor je gezondheid?

HappyFest

Ja ja! 8 december is het dan zover, Sinterklaas is weer onderweg naar Spanje, de Kerstman stoft zijn slee af… En wij, wij vieren HappyFest!

Als klap op de vuurpijl sluiten we het eerste jaar GeluksCafés af met een heus festival. Successen moet je vieren en dat is dan ook het thema van de avond: Vieren. Zowel het 5-jarig bestaan van GeluksBV als de super mooie dingen die we afgelopen jaar samen met Utrechtse jongeren in het GeluksCafé hebben neergezet.

Wat dan??

Kom op HappyFest in alle geuren en kleuren GELUK ervaren. En dan vooral jouw eigen geluk.

We zijn te gast bij de Social Impact Factory tegenover TivoliVredenburg. Het wordt een avond gevuld met inspirerende, leerzame en vooral leuke workshops die allemaal op hun eigen wijze je geluk een boost geven. Snuffel bijvoorbeeld even aan wat yoga voor jou doet, of maak er even helemaal een potje van in de gelijknamige creatieve workshop: ‘Maak er een potje van’. 

Praktisch

Zoals meestal op een festival is er eten en drinken, alles vega en verantwoord. Stap naar binnen vanaf 17:00 uur, stipt 17:30 uur beginnen we de avond met een gezamelijke openingsworkshop, die wil je niet missen, dus wees op tijd!  Daarna eten we een hapje en is de avond met vanalles gevuld tot 22:00 uur. Eerder naar huis kan, maar wordt sterk afgeraden door de feestcommissie.

Meld je hieronder aan! Dan weten wij hoeveel eten er moet komen 😉

INFO

Datum | Thema
Locatie | Start & eindtijd

Aanmelden

    Je kunt meerdere opties invullen!