Projecten in geluk

Aan geluk werken we op verschillende manieren: in trainingen en masterclasses, in interventies (zoals Geweldige Wijk of Digitale Buddies), kortstondig of over een lange periode, in onze thuishaven Utrecht en door heel Nederland. Hieronder lichten we een aantal projecten uit waaraan we hebben gewerkt of nog mee bezig zijn. Want geluk manifesteert zich op velen manieren!

Bewegen met nijntje

Gelukkige kinderen

Bewegen maakt gelukkig! Wanneer kinderen vanaf jonge leeftijd gevarieerd en met plezier bewegen, levert dat een essentiële en positieve bijdrage aan hun motorische, cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling. Daarom heeft de Koninklijke Nationale Gymnastiek Unie (KNGU) een goed onderbouwd, veelzijdig én vooral leuk beweegprogramma opgezet: Bewegen met nijntje. In opdracht van de KNGU hebben we met heel veel plezier gewerkt aan de merkidentiteit, positionering en communicatie van ‘Bewegen met nijntje’.

Meer weten over Bewegen met nijntje? Bekijk deze video of lees hier verder. Of lees dit artikel over de samenwerking.

DanceYourselfUp

Gelukkige jongeren

Elk kind heeft het recht om te spelen! Waar je wieg ook staat, wat je omstandigheden ook zijn, ieder kind heeft recht op ontspanning en plezier. Daarom organiseert de GeluksBV in samenwerking met Stichting DanceUp en Touchée vakantieweken voor jongeren in verschillende AZC’s. Tijdens die weken krijgen de jongeren workshops in dans en geluk. De focus ligt op positiviteit, kracht, plezier en opgaan in het moment. De jongeren leren spelenderwijs vaardigheden om aan de slag te gaan met hun geluk nu en in de toekomst. Jantje Beton is vanuit het programma ‘Hier Spelen Wij’ financier en opdrachtgever voor de invulling van de vakantieweken.

Meer informatie over DanceYourselfUp? Neem contact op!

Expert connector U Create

Gezond en Gelukkig Leven moet in 2030 bereikbaar zijn voor iedereen in Utrecht

U CREATE werkt aan een gelukkig en gezond Utrecht. Vanuit de overtuiging dat echte innovatie begint met nieuwe vormen van samenwerken, zijn ze aanjager en verbinder tussen de creatieve industrie en professionals uit Zorg en Welzijn. In de regio Utrecht, als trekker van de Health Hub Utrecht, maar ook nationaal en internationaal, brengt U CREATE een grote verscheidenheid aan partijen samen, onderzoekt, initieert, co-creëert en geeft vorm aan de wereld van morgen. Onder meer via de Circle of Life crossover conferenties: Gezond opgroeien, Gebalanceerd leven, Gelukkig oud worden en Waardig sterven. Deze conferenties vormen inmiddels de basis van de HEALTH HUB ACADEMY. Vanuit haar inhoudelijke expertise over geluk geeft de GeluksBV lezingen en advies over mogelijkheden om invulling te geven aan de doelstelling op geluk.

Meer weten over mogelijkheden voor samenwerking om bij te dragen aan een gelukkig en gezond Utrecht? Neem contact met ons op!