Happy Worker

Het aantal burn-outs is de afgelopen tien jaar gestegen van 11% naar 16%. We ervaren dat we steeds meer moeten in minder tijd. Daar komt bij dat het gevoel van autonomie is afgenomen. We hebben het idee dat we minder controle hebben over onze eigen werksituatie. Kortom, de lat ligt steeds hoger en we verliezen steeds meer grip op ons werk. Dat moet toch anders kunnen?

Wanneer je jou tijdens je werk verbonden voelt met anderen (collega’s, patiënten, klanten), je jouw kwaliteiten kunt inzetten, je kunt leren en je jezelf kunt ontwikkelen én het werk je betekenis geeft, kan werk je zelfs gelukkig maken! Gelukkige werknemers zijn creatiever, productiever, beter in onderhandelen, minder vaak ziek en succesvoller. Maar hoe maak je werk van je geluk?

In deze masterclass nemen we de deelnemers mee van werkdruk naar werkgeluk. We geven inzicht in de bepalende factoren van werkgeluk en zoomen in op een aantal levensvaardigheden die werkgeluk kunnen bevorderen. Werken aan je geluk gaat niet vanzelf en is voor iedereen anders, dus tijdens deze masterclass gaat iedereen aan de slag met zijn eigen geluksstrategie. 

Meer weten? We horen graag van je!

Terug naar het overzicht van masterclasses.