Kom ook naar de masterclass: ‘Geluk is maakbaar!’

Je veters zitten los! Er zit iets op je neus! Op 1 april nemen we elkaar maar al te graag in de maling. Maar als wij je vertellen dat geluk best een beetje maakbaar is, is dat geen grap. Iedereen kan ermee aan de slag.

Jij?

Vraag jij je ook weleens af of dit het nu is? Je hebt een goede baan, een leuke partner en een fijn huis. Toch heb je het gevoel dat er iets mist in je leven, wat precies, daar kun je de vinger maar niet op leggen. Of ervaar je te veel druk van werk, studie, gezin of een combinatie van dat alles? Vind je het lastig om in de hectiek van je leven de juiste keuzes te maken? Herken je één of meerdere uitdagingen en wil je meer geluk ervaren, dan is deze masterclass echt iets voor jou!

Geluk is (be)grijpbaar

Gun jezelf meer geluk! Je gaat inzien en ervaren dat geluk (be)grijpbaar is. We geven jou tijdens deze masterclass praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met je geluk en dat van je naasten.

Wat gaan we doen?

Carin Cuijpers, oprichter van de GeluksBV, trapt de avond af: zij neemt je mee in de wetenschap van geluk. Welke factoren bepalen je geluk en waa r heb je zelf invloed op? In het tweede gedeelte van de avond verzorgen ervaren trainers waaronder Ilse Lindenbergh inspirerende workshops. Je gaat luisteren, doen & ervaren, plezier maken en stil staan bij jouw geluk.

Waar en wanneer?

De masterclass ‘Geluk is maakbaar’ vindt plaats op maandagavond 1 april 2019 in de Social Impact Factory in Utrecht. Inloop is vanaf 19.00 uur, de start is om 19.30 uur. Om 22.00 uur sluiten we af. Dit alles onder het genot van een lekker hapje en drankje.

De kosten bedragen €17,50 per persoon (excl. BTW). Meld je aan via https://www.eventbrite.com/e/geluk-is-maakbaar-tickets-56574983298. Wil je eerst meer info?! Mail naar info@geluksbv.nl.

Meld je snel aan, want vol = vol

Graag tot 1 april! 
(ja écht!)